Når Konen har ret, så har hun ret…

5 Ting jeg vil være bedre til/opleve i 2019

Julen står for døren og det samme gør nytåret.

Jeg er nærmest modstander af nytårsforsæt, for hvornår har du sidst mødt en, der virkelig tabte sig, eller stoppede med at ryge, bare fordi kalenderen skiftede et ciffer? Men selvom man ikke hopper ind i det nye år med et forsæt om dit og dat, så kan man jo godt have nogle ting, som man gerne vil være bedre til, det har jeg i hvert fald.

  • 1. Mindre mobilbrug.

Da jeg til hverdag arbejder, som dokumentationskonsulent i Rådet for Sikker Trafik, er det på ingen måde fordi det handler om, at jeg bruger telefonen i bilen, på cykel eller i den retning. For det gør jeg ALDRIG, da jeg kender de ultimative konsekvenser, så vigtig er der ingen samtale eller sms der er.

Men jeg er simpelthen for dårlig til at lade den ligge, når jeg er hjemme, jeg tjekker ALT for tit min insta og min mail, og jeg kan ikke engang fortælle hvorfor. Jeg skal også tjekke diverse nyhedssider 5-7 gange i døgnet, og der er sjældent noget, der ikke kunne have ventet til nyhederne i TV.

Min iPhone er så sød at minde mig om, at jeg bruger den ca. 3 timer i døgnet, og jo jeg hører meget podcast, og den ringer pænt meget på jobbet, men det tal skal ned i 2019.

Det er strengt forbudt i vores familie, at have mobilen fremme ved spisebordet, men jeg er klart den dårligste til at efterleve det. Måske det betyder, at jeg sletter min Facebook i det kommende år, der har jeg virkelig haft lyst til længe.

 

  • 2. Spise på HENNE KIRKEBY KRO

Altså det er jo ikke noget jeg vil være bedre til, men det har stået højt på min ønskeliste virkelig længe, at ta’ på kro i Vestjylland. Det SKAL prioriteres i 2019. Så er det jo godt, at jeg  allerede har fødselsdag 4. januar, så kan opsparingen begynde der. Jeg har én gang spist på the Paul i tivoli, og det var intet mindre end fantastisk. Det ser på ingen måde ud til at niveauer er faldet med at rykke alle de flotte engelske mænd vestpå.

 

  • 3. Arbejde/Barn/Kone

For mig er det altid et mål i sig selv at blive bedre til mit arbejde år for år. Flere undersøgelser viser, at man efter 5 år bliver dårligere til sit arbjede, derfor forsøger jeg altid at blive bedre og bedre, ved at få nye opgaver, der udfordre min hjerne.

Arbejde er vigtigt, familie er alt, derfor vil jeg selvfølgelig altid være den bedste far jeg kan være og mand. Jeg kender godt mine svagheder, men det er vidst et helt indlæg for sig selv 😉

 

  • 4. Flere spontane ting

Som familiefar har jeg fundet ud af, at den ressource man har mindst af, er tid… som i virkelig. Derfor har vores sidste halvandet år været super struktureret, med et lille barn. Men jo større hun bliver, jo lettere er det at være spontan i hverdagen. Både mig og Malene er super planlægningsagtige mennesker, så det er ikke altid det letteste, men nogle af de sjoveste oplevelser i livet opstår spontant.

 

  • 5. Rejse

I sommer blev vi husejere, sidste år blev vi forældre i sommerferien og i 2016 lavede jeg bagedyst. Vi har derfor kun været ude og rejse to gange de sidste tre år, og det er bare så fedt at opleve verden sammen, som familie, derfor håber jeg på, at vi får set noget mere af den i 2019. Vi kan jo starte med en kærestetur til Henne.

 

//Forstadsfar

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Konen har ret, så har hun ret…