Indbrudstyve nej tak

Når Konen har ret, så har hun ret…

-Reklame for Electrolux-

 

Jeg anser mig selv, som en ret moderne mand, der står for al madlavningen i hjemmet, en som henter og afleverer dagligt i vuggestuen, jeg blander mig i vores boligindretning og hvilket tøj hele familien går i. Men da jeg blev spurgt, om jeg ville have en ledningsfri støvsuger og besøg af Electrolux støvbuster, må jeg ærligt indrømme at jeg tænkte ”fuck den bliver Malene (kone) lykkelig for” og jeg skrev straks en sms om at hun godt kunne glæde sig, for nu havde lillefar sgu skaffet sådan en støvsuger, som hun har talt om i laaaang tid. Og det er på ingen måde fordi, det er hende, som står for al støvsugningen i vores familie.

Nu har vi haft den ledningsfri Electrolux Pure F9 i en uges tid, og jeg må desværre krybe til korset og sige, at Malene havde ret, den har virkelig gjort en del af støvsugningen markant lettere. Så sent, som i morges væltede Fine (datter) en skål med müsli ud på hele gulvet, og så tager det seriøst under 1 minut af hente den i bryggerset, suge müsli op, og stille den tilbage på plads. MEGA LET.

Et andet område hvor den der Pure F9 er genial, er ved husdyr. Vi har vores første ”barn” elskede lille Manfred, som er en Beagle på snart 4 år. Inden vi fik ham, købte vi en bog om beagler, hvor der stod noget i retningen af ”en selvstændig og fantastisk familiehund, der ikke fælder særligt meget”. Men den sidste del af sætningen har Manfred ikke lige fået læst, for f**k hvor han fælder. Glæden ved en hund med tre farver er, at hårene kan ses alle vegne. De sorte hår på det lyse tøj, de hvide hår på det sorte tøj og de brune hår er i resten af huset. Vi har altid kæmpet med hans relative stride hår i hundekurven og på sofaen, men her har støvsugeren et turbomundstykke, til opsamling af snavs og dyrehår fra polstrede overflader – halleluja – Jeg tror ærlig talt ikke, at vores sofa har været så fri for hundehår, siden vi købte den.

Vi har en relativ god ”almindelig” støvsuger fra et konkurrerende mærke, og den er glimrende til at støvsuge gulvet med. Men med et barn på halvandet år og en hund, går der aldrig mere end et par dage før vi siger i kor ”havde vi ikke lige støvsuget” og så kommer der en håndbold af hundehår og støv trillende hen over gulvet. Men det er nok fordi, der er støv andre steder end på gulvet. Med et hav af mundstykker, en skjult udtræksslange og friheden i en ledningsfri støvsuger, så kan man bare få gjort så meget mere rent, end ved en almindelig støvsugning. Og jeg ved godt I tænker ”hallo Jesper” der findes vand, sæbe og karklude, men ærligt, det gider jeg simpelthen ikke flere gange om ugen. Det er fedt, at man kan støvsuge oppe på de øverste hylder, langs skorstenen på brændeovnen, på de høje køkkenskabe, ovenpå alle lamperne mv. uden det er besværligt.

Jeg er, som nogle af jeg ved, lidt en gadgetnørd, der elsker køkkenudstyr, maskiner mv. og jeg er ærlig talt faldet for en støvsuger. Altså jeg ville jo klart helst have at Electrolux stillede deres støvbuster/studentermedhjælper til rådighed et par gange om uge, så jeg slap for at støvsuge. Men hun kan jo ikke være til stede, når barnet vælter müsli, eller når bilen skal klargøres, så er det bare lækkert med et produkt, hvor der er tænkt over detaljerne, den har blandt andet automatgear. Ja du læste rigtigt, den skifter selv hastighed efter hvilket underlag du støvsuger, når du f.eks. kommer til et gulvtæppe eller en dørmåtte så suger den med lavere hastighed. Derved slipper du for at slukke støvsugeren og stå og hive enden af gulvtæppet, ud af mundstykket, det synes jeg er top blæret, og viser hvor gennemtænkt produktet er.

Det eneste problem med Electrolux Pure F9 er, at efter jeg har givet Malene ret i, at det er genialt med en ledningsfri støvsuger. Så bliver hun ved med at tale om, at hun jo nok også har ret i, at vi trænger til en tørretumbler.

Tjek videoen fra mit støvbuster besøg her:

Vi støvsuges ved

//Forstadsfar.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indbrudstyve nej tak