CHURROS en tivoliklassiker der faktisk er vildt nemme at lave selv.

F**king L**te mandag

ARGH…..! (Skal råbes, for hold kæft det er mandag)

Nu var vi endeligt ved at være ret godt på plads efter næsten 3 måneder med husrenovering. Der mangler nu kun en weekend med maling af nogle vinduer og de sidste ting, som ny kunst mv. og så kommer man hjem fra arbejde….

 

Malene støvsuger på Fines værelse og udbryder “ har du set at fodpanelet er helt smadret” og så startede en værre lorte eftermiddag. Der er en lækage fra vores badeværelse ind i Fines værelse. Fuck og død.

Af med panel og tapet og ind til en noget jordslået væg. Var på med arbejdstøjet og nede i krybekælderen (godt man ikke har Klaus) hvor der også var vådt. Så nu står den på VVS i morgen og vorst case skal væggen ned og gulvet op (begge lnyrenoveret) og muligvis nyt badeværelse. Så alt i alt ikke den fedeste mandag at være husejer. Men heldigvis har vi en god husforsikring.

 

Så nu må I desværre vente endnu længere til der kommer før/efter/efter igen billeder

Og det var lige blevet et fantastisk børneværelse, som Fine elsker at lege på. ØV

Sorry for mandagsgalde

//forstadsfar

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHURROS en tivoliklassiker der faktisk er vildt nemme at lave selv.