Pre forstadsliv

Pre forstadsliv

Hej folkens.

Hermed mit første indlæg på bloggen. Jeg kan slet ikke vente med at få ordentlig hul på bloggen og al skriveriet, jeg har tonsvis af emner, der presser sig på.

Det var en afstemning på min Instagram hvor navnet “forstadsfar” blev en klar vinder. Det var heldigvis også min egen personlige favorit, da det indkapsler mit liv perfekt. ELLER…. det vil sige, det gør det faktisk overhovedet ikke endnu.

Lige nu slænger jeg mig i sofaen i Holmbladsgade, midt på Amagerbro. I morgen er der præcis 1 måned til vi overtager vores hus i 2770 Kastrup og vores forstadsliv kan starte efter et “mindre” istandsættelsesprojekt. Jeg kan slet ikke vente med at komme igang med nedrivning, maling, gulve og mest af alt vores nye køkken.

img_7743

Den næste måned må I altså leve med at bloggens navn ikke helt lever op til indholdet. Jeg glæder mig så meget til øl over hækken, græsslåning mv. Men det er også meget vemodigt at sige farvel til vores elskede blomsterbutik med det fantastiske Opalloft fra 1903 og min favorit kaffe fra Riccos Kaffebar lige om hjørnet. Måske den næste måneds indlæg bliver lidt sentimentale, håber I kan tilgive.

 

Vi skrives.

/Forstadsfar fra byen

 

3 kommentarer

 • Filippa

  Den lille hundesnude kommer til at elske det nye haveliv 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • YEAH! Du er i luften. Jeg har glædet mig så meget og glæder mig lige så meget til at følge med – i både forstadslivet (også selvom det ikke blev Jylland – den tager vi lige næste gang vi ses 🙂 ) og i mængderne af mad jeg er sikker på du også kommer til at præsentere.. jeg er selvfølgelig allerede fan…. “mod det uendelige univers”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggers Delight
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pre forstadsliv